Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на собствениците на 166-ци - 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от angel1974
    Колеги за съжаление ще пропусна сбирката, защото проблема с Алфа-та ми се увеличава и утре вечер ще я вкарам в бокса за ремонт на вътрешен кормилен накрайник /яко тропа вече/, предна лява биелета, ключалка на дясна предна врата, спирачни дискове задни и тампони на стаб.щанга отзад

а като се сетя че до месец два ми предстои и подмяна на тампоните по цялото задно окачване и ми става едно

ама пък 166-цата си е кола един път и не я заменям

приятно изкарване на вас и ще се видим на следващата сбирка.
    Ти пак ела, макар и без колата. То целта е да се видим, да си поговорим, да разменим контакти и т.н.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Колеги и аз ще дойда със сигурност , но на резиденцията направо защото съм малко ангажиран среща там !!!
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Колеги,за съжаление трябва да ви съобщя че няма да мога да доида на
        срещата,защото паднах с мотор и си ударих лошо крака
        Голямо желание имах да се срещнем да се запознаем и да обменим информация
        лавинко 8,5

Comment

• Първоначално публикувано от Огнян Андреев
          Колеги,за съжаление трябва да ви съобщя че няма да мога да доида на
          срещата,защото паднах с мотор и си ударих лошо крака
          Голямо желание имах да се срещнем да се запознаем и да обменим информация
          Не можеш ли да намериш някой да кара колата Приятел , роднина ..
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• колеги пишете ме и мене стига да си взема колата от ремонт утре, че беше в сервиза за смяна на анг.ремък, ролки, тампони на стаб.щанга и т.н и подгр.свещи.....и естествено майстора ми се обади да ми каже, че едната се е скъсала иииии направо съм надявам се утре да е готова до обяд и да мога да дойда и аз а и да не е готова ще дойда пак!!!

Comment

• Идвай, ще те чакаме.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• айде и да направите една готина среща днеска ще гледам снимки после
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от TaNo
                  айде и да направите една готина среща днеска ще гледам снимки после
                  Да, хубава среща стана, макар че се събраха само пет 166-ици. Снимките съм ги качил тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 492#257492

за да може да им се насладят и другите участници във форума. Колежката Алфаманиачка също направи много снимки, които ще я помоля също да качи в другата тема, в раздел "Срещи и мероприятия".
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Бяхме 2 Алфи точно пред резиденцията от 16:00 до сега и се ядосахме много защото ви нямаше и минах 2 пъти през мотористите и не видях никого!

Comment

• alfa 166

Колеги,
                      ето с какъв снимков материал ме снабдиха моите шпиони от София.

Comment

• Звънях на Джъмбо,но тои не беше с вас и нямах връзка с никого седях и се надявах някои да дойде,но дойде само Митко на когото му беше също 1-ва среща !

Comment

• Вие кога бяхте там преди или след катастрофата на мотора !

Comment

• Re: alfa 166

Първоначално публикувано от Желязко Стоянов
                            Колеги,

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84
                              Звънях на Джъмбо,но тои не беше с вас и нямах връзка с никого седях и се надявах някои да дойде,но дойде само Митко на когото му беше също 1-ва среща !
                              Отговорих ти в другата тема. Ченгетата ни изгониха, нямаше как да останем. Елате с Джъмбо утре в 14.00 на Александър Невски - и без това 166-иците обикновено са слабо представени там. Ще ти пратя телефона си на л.с.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Re: alfa 166

Първоначално публикувано от Желязко Стоянов
                                Колеги,
                                Колега, били пуснал снимките в тази тема: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 492#257492
                                Благодаря!
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X