Първоначално публикувано от angel1974
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на собствениците на 166-ци - 2
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Огнян АндреевКолеги,за съжаление трябва да ви съобщя че няма да мога да доида на
срещата,защото паднах с мотор и си ударих лошо крака
Голямо желание имах да се срещнем да се запознаем и да обменим информацияПриятел , роднина ..
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
колеги пишете ме и мене стига да си взема колата от ремонт утре, че беше в сервиза за смяна на анг.ремък, ролки, тампони на стаб.щанга и т.н и подгр.свещи.....и естествено майстора ми се обади да ми каже, че едната се е скъсала иииии направо съмнадявам се утре да е готова до обяд и да мога да дойда и аз а и да не е готова ще дойда пак!!!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от TaNoайде и да направите една готина среща днеска ще гледам снимки после
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 492#257492
за да може да им се насладят и другите участници във форума. Колежката Алфаманиачка също направи много снимки, които ще я помоля също да качи в другата тема, в раздел "Срещи и мероприятия".
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84Звънях на Джъмбо,но тои не беше с вас и нямах връзка с никого седях и се надявах някои да дойде,но дойде само Митко на когото му беше също 1-ва среща !
Comment
-
Re: alfa 166
Първоначално публикувано от Желязко СтояновКолеги,
ето с какъв снимков материал ме снабдиха моите шпиони от София.
Благодаря!
Comment
Comment